​STØTTEMUR AF STEN, TRÆ ELLER BETON M.M.

​Overvejer du at få en støttemur af sten, træ eller beton? Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS er vi eksperter i at skabe skønne haver og smukke omgivelser for private og erhverv. Vi holder til tæt på Svendborg, men vi har også kunder i bl.a. Odense, Nyborg og mange andre steder.

Dekorative stensætninger sikrer mod jordskred

Vi har 30 års erfaring med alle former for stenbede såsom stensætninger og støttemure af bl.a. sten, træ og beton. Stenbede kan være dekorative plantearrangementer i haven og på andre grønne arealer. En støttemur har samtidig en mere praktisk funktion på skråninger og ved terrasser, hvor den skal sikre mod jordskred.

Derfor er støttemure også velegnede, hvis haven ligger på en skråning, og du ønsker en vandret have. Støttemuren kan placeres ved skellet, men vi kan også lave flere niveauer i haven. Støttemure kan endvidere benyttes ved parkeringspladser, indkørsler og trapper.

Hvad koster en støttemur?

Vores pris for en støttemur afhænger af kvaliteten på muren og af mængden af jord, som skal fjernes. Det er muligt at vælge en billig løsning. Vores slogan er, at kvalitet betaler sig. Derfor lægger vi vægt på kvalitet, og vi springer ikke over, hvor andre gør. Vi har naturligvis kvalitetsgaranti.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få en snak om, hvad vi kan tilbyde, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på tlf. 20 21 80 90 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@arnepetersen.dk eller udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Mere end 30 års erfaring

Siden 2000 har vi udført et hav af forskellige anlægsopgaver, hvilket gør os til professionelle specialister ved haver og anlæg.

Garanti for kvalitetsarbejde

Når du bliver kunde ved os, så er du samtidig garanteret, at kvaliten er i top, qua vores store knowhow og erfaring.

Anlægsgartner til private og erhverv

​​Vi udfører al slags anlægsarbejde for både private- og erhvervskunder, og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og modtag et tilbud

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en anlægsgartner. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontakt vores anlægsgartner i dag!

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for tre dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2021 8090

Adresse:

Purreskovvej 28 ​5874 Hesselager 

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: info@arnepetersen.dk

Om firmaet

Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS har vi den nødvendige erfaring til at etablere og vedligeholde små og store udeområder, der udfordrer selv de mest trænede havearkiktekter og anlægsgartnere.

Kontakt os i dag for et tilbud.