Støttemur af sten, træ eller beton m.m.

​Overvejer du at få en støttemur af sten, træ eller beton? Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS er vi eksperter i at skabe skønne haver og smukke omgivelser for private og erhverv. Vi holder til tæt på Svendborg, men vi har også kunder i bl.a. Odense, Nyborg og mange andre steder.

Dekorative stensætninger sikrer mod jordskred

Vi har 30 års erfaring med alle former for stenbede såsom stensætninger og støttemure af bl.a. sten, træ og beton.

Stenbede kan være dekorative plantearrangementer i haven og på andre grønne arealer. En støttemur har samtidig en mere praktisk funktion på skråninger og ved terrasser, hvor den skal sikre mod jordskred.

Derfor er støttemure også velegnede, hvis haven ligger på en skråning, og du ønsker en vandret have. Støttemuren kan placeres ved skellet, men vi kan også lave flere niveauer i haven. Støttemure kan endvidere benyttes ved parkeringspladser, indkørsler og trapper.

Hvad koster en støttemur?

Vores pris for en støttemur afhænger af kvaliteten på muren og af mængden af jord, som skal fjernes. Det er muligt at vælge en billig løsning.

Vores slogan er, at kvalitet betaler sig. Derfor lægger vi vægt på kvalitet, og vi springer ikke over, hvor andre gør. Vi har naturligvis kvalitetsgaranti.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få en snak om, hvad vi kan tilbyde, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på tlf. 20 21 80 90 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@arnepetersen.dk eller udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Skal vi ringe til dig?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, og vi vil ringe til dig med henblik på et godt tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se noget af vores udførte arbejde​

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Arne Petersen ApS 

Purreskovvej 28
​5874 Hesselager
 

CVR: 27749437

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 21 80 90

✉ E-mail: info@arnepetersen.dk

Følg os

Gode anmeldelser

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Facebook​.

Følg os på facebook