Brolægning af indkørsel

Søger du en brolægger? Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS tilbyder vi mange former for brolægning for både private og erhverv. Vi har mange kunder i bl.a. Odense, Svendborg, Nyborg og omegn, men vi dækker hele Fyn.

Vi udfører lægning af fliser og sten ifm.:

  • ​​Fortove
  • ​​Trapper
  • ​​Terrasser
  • ​​Havegange
  • ​Støttemure
  • ​​Indgangspartier
  • ​Indkørsler og garager
  • ​​Andre udendørsarealer

Som brolægger hos os har man løst mange forskellige belægningsopgaver og har flere års erfaring med naturstenbelægning samt betonfliser.

Det er vigtigt med en korrekt brolægning

​Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan fx minimere risikoen for faldulykker med korrekt brolægning, ligesom man også kan gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår, at belægningen sætter sig og skaber lunker. ​​

Vores gartnere vurderer inden brolægning underlaget og afvandingsforhold, så den nye belægning ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse. ​

​HVAD KOSTER BROLÆGNING?

Prisen på brolægning afhænger naturligvis af opgavens omfang, og derfor kan vi heller ikke give en pris, før vi får præsenteret en konkret opgave. Vores priser er dog altid konkurrencedygtige, og vores brolægger leverer altid høj kvalitet.

​Kontakt vores brolægger

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig en konkret pris på en brolægger, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os vha. kontaktformularen her på vores hjemmeside, e-mail info@arnepetersen.dk eller via tlf. 20 21 80 90.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi ringe til dig?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, og vi vil ringe til dig med henblik på et godt tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se noget af vores udførte arbejde​

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Arne Petersen ApS 

Purreskovvej 28
​5874 Hesselager
 

CVR: 27749437

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 21 80 90

✉ E-mail: info@arnepetersen.dk

Følg os

Gode anmeldelser

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Facebook​.

Følg os på facebook