Få en smuk og holdbar fliseterrasse

Vi tilbyder behagelige udendørs områder

Drømmer du om at få anlagt en ny fliseterrasse, hvor du kan nyde solskinstimer og hyggelige stunder med venner og familie? Så kan vi hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS hjælpe dig med netop dette. Med over 30 års erfaring tilbyder vi nemlig lægning af fliseterrasser med stor faglig ekspertise og erfaring – og vi laver derfor også gerne et behageligt udendørs område hjemme ved dig.

Vi tilbyder skræddersyede flisebelagte terrasser, der passer perfekt til netop din have og dine behov. Uanset om du ønsker en moderne stil eller en mere klassisk tilgang, kan vi realisere din vision med vores ekspertise og kvalitetsmaterialer. Vi holder selv til lidt uden for Svendborg, men kører gerne ud til opgaver i andre omkringliggende byer, eksempelvis Nyborg og Odense.

Flisearbejde med mange muligheder og fordele

De fliseterrasser, vi laver, er ikke kun smukke, men også praktisk og holdbare. De kræver minimal vedligeholdelse, er lette at rengøre, og kan modstå det danske klima, som kan byde på lidt af hvert. Vi tilbyder flisearbejde på terrasser i mange forskellige materialer og farver, så du kan vælge en stil, der passer perfekt til dit hjem og din have. Vores medarbejdere kan desuden vejlede dig i forhold til valg af materialer, så du får en terrasse, der opfylder dine personlige ønsker til udseende og funktion.

Vi håndterer hele processen vedrørende fliseterrasser, fra design til færdiggørelse. Vores omfattende erfaring inden for lægning af fliseterrasser betyder, at vi kan tackle ethvert projekt, stort som småt. Vi tager højde for alle detaljer, lige fra udgravning og jordforberedelse til den endelige placering af fliserne.

Kontakt os og få en pris på en fliseterrasse

Ønsker du dig en smuk fliseterrasse, som du kan komme til at nyde i mange år? Så kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi tilbyder professionel rådgivning og skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov.

Mere end 30 års erfaring

Siden 2000 har vi udført et hav af forskellige anlægsopgaver, hvilket gør os til professionelle specialister ved haver og anlæg.

Garanti for kvalitetsarbejde

Når du bliver kunde ved os, så er du samtidig garanteret, at kvaliten er i top, qua vores store knowhow og erfaring.

Anlægsgartner til private og erhverv

​​Vi udfører al slags anlægsarbejde for både private- og erhvervskunder, og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og modtag et tilbud

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en anlægsgartner. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontakt vores anlægsgartner i dag!

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for tre dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2021 8090

Adresse:

Purreskovvej 28 ​5874 Hesselager 

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: info@arnepetersen.dk

Om firmaet

Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS har vi den nødvendige erfaring til at etablere og vedligeholde små og store udeområder, der udfordrer selv de mest trænede havearkiktekter og anlægsgartnere.

Kontakt os i dag for et tilbud.