Flisebelægning på terrasse og i indkørsel

Skal du have lagt en flisebelægning på din terrasse eller i din indkørsel? Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS skaber vi smukke omgivelser omkring huset og i haven for private og erhverv. Vi holder til ved Svendborg, men har også kunder i bl.a. Nyborg og Odense samt andre steder.

Kvalitetsgaranti på din sten- og flisebelægning

Vi har 30 års erfaring med udendørs sten- og flisebelægninger, og vi kan lægge alle former for fliser og terrasse-sten lige fra betonfliser til granitsten. Vi klarer både udgravning og bortkørsel af jord samt andet affald, hvorpå vi laver en stabil bund, før vi laver selve belægningsarbejdet.

Vi laver belægningsopgaver såsom:

  • ​Fortov
  • ​Havesti
  • ​Terrasse
  • ​Indkørsel
  • ​Parkeringsplads
  • ​Anden sten- og flisebelægning​

Vi er en erfaren anlægsgartner, som lægger vægt på kvalitet, og vi har naturligvis kvalitetsgaranti. Kvalitet betaler sig, og derfor springer vi ikke over, hvor andre gør. Du kan med andre ord være sikker på, at vores belægningsarbejde bliver lagt korrekt og holder sig pænt i mange år.

Kontakt os for at få et belægningstilbud

Du er velkommen til at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager gerne en snak om de mange muligheder og om vores priser. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god m2-pris på fx en sten-indkørsel eller en fliseterrasse.

Kontakt os endelig på enten tlf. 20 21 80 90, via kontaktformularen her på vores hjemmeside eller via e-mail info@arnepetersen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Skal vi ringe til dig?

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, og vi vil ringe til dig med henblik på et godt tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se noget af vores udførte arbejde​

Skriv til os

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Anlægsgartner Arne Petersen ApS 

Purreskovvej 28
​5874 Hesselager
 

CVR: 27749437

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 21 80 90

✉ E-mail: info@arnepetersen.dk

Følg os

Gode anmeldelser

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Facebook​.

Følg os på facebook