​FLISEBELÆGNING PÅ TERRASSE OG I INDKØRSEL

​Skal du have lagt en flisebelægning på din terrasse eller i din indkørsel? Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS skaber vi smukke omgivelser omkring huset og i haven for private og erhverv. Vi holder til ved Svendborg, men har også kunder i bl.a. Nyborg og Odense samt andre steder.

Kvalitetsgaranti på dine belægninger

Vi har 30 års erfaring med udendørs sten- og flisebelægninger, og vi kan lægge alle former for fliser og terrasse-sten lige fra betonfliser til granitsten. Vi klarer både udgravning og bortkørsel af jord samt andet affald, hvorpå vi laver en stabil bund, før vi laver selve belægningsarbejdet.

Vi laver belægningsopgaver såsom:

  • ​Fortov
  • ​Havesti
  • ​Terrasse
  • ​Indkørsel
  • ​Parkeringsplads
  • ​Anden sten- og flisebelægning​

Vi er en erfaren anlægsgartner, som lægger vægt på kvalitet, og vi har naturligvis kvalitetsgaranti. Kvalitet betaler sig, og derfor springer vi ikke over, hvor andre gør. Du kan med andre ord være sikker på, at vores belægningsarbejde bliver lagt korrekt og holder sig pænt i mange år.​

​Kontakt os for et belægningstilbud

Du er velkommen til at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager gerne en snak om de mange muligheder og om vores priser. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god m2-pris på fx en sten-indkørsel eller en fliseterrasse.

Kontakt os endelig på enten tlf. 20 21 80 90, via kontaktformularen her på vores hjemmeside eller via e-mail info@arnepetersen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Mere end 30 års erfaring

Siden 2000 har vi udført et hav af forskellige anlægsopgaver, hvilket gør os til professionelle specialister ved haver og anlæg.

Garanti for kvalitetsarbejde

Når du bliver kunde ved os, så er du samtidig garanteret, at kvaliten er i top, qua vores store knowhow og erfaring.

Anlægsgartner til private og erhverv

​​Vi udfører al slags anlægsarbejde for både private- og erhvervskunder, og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og modtag et tilbud

Skal vi hjælpe dig eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med. Du kan dog sagtens få en fast pris på en anlægsgartner. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontakt vores anlægsgartner i dag!

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for tre dage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontaktinformation

Telefon:

+45 2021 8090

Adresse:

Purreskovvej 28 ​5874 Hesselager 

Åbningstider

Telefon:

Alle dage fra 08.00 – 16.00

E-mail:

Mails besvares alle dage. Benyt
​formularen her eller mail: info@arnepetersen.dk

Om firmaet

Hos Anlægsgartner Arne Petersen ApS har vi den nødvendige erfaring til at etablere og vedligeholde små og store udeområder, der udfordrer selv de mest trænede havearkiktekter og anlægsgartnere.

Kontakt os i dag for et tilbud.